Consultaties

“De weg zelf is je bestemming”Conficius

Ik werk als vertaler van de Ziel

Wanneer mensen beginnen te praten wordt me hun weg getoond, het waarom en vertaal ik dit naar hen toe. Onze ziel kent de weg en de antwoorden, ze leidt ons naar ons Hogere Zelf, ons Zielepad waardoor we ons gaan herinneren wie we zijn en wat ons Zieledoel is.

De consulten verlopen via een gesprek met helderziende waarnemingen. Tijdens het gesprek stem ik me af op je Bronenergie en je Ziel,  Zij geven informatie, inzichten en boodschappen door die je helpen jouw pad te begrijpen. De oefeningen die doorgegeven worden helpen je je Zielspad verder te ontvouwen waardoor je voeling krijgt met je eigen talenten. 

Sonja Vervoort

Waarvoor kan je terecht:

Gesprekken – begeleiding: wanneer je het gevoel hebt vast te zitten.

Je wil verder groeien, inzichten verwerven: dit is een begeleiding waar je stap voor stap door middel van oefeningen en inzichten tools aangereikt krijgt waarmee je aan de slag kan.

Begeleiding HSP: hoe om te gaan met je hooggevoeligheid en de prikkels die je ervaart. Deze prikkels kunnen je behoorlijk uit balans brengen. Je leert hoe je dit kan aanpakken en hoe je je gevoeligheid kan integreren in het leven en in de maatschappij.

Levensvragen: inzichten in het verloop van je leven, het hoe en het waarom.

Kijken naar situaties: hoe verloopt iets en waarom?

Ziele-reizen: hierin ga ik in contact met je ziel op reis. Je ziel laat me datgene zien wat voor jou op dat ogenblik belangrijk is om te begrijpen. Ze gaat beelden tonen, uitleg en inzichten geven over je leven. Deze reis kan gemaakt worden met of zonder vraag. Wanneer je een heel specifieke vraag heb, zoals b.v. waarom een bepaalde situatie gebeurd is en wat dit voor je betekent, kan je deze stellen voor aanvang. Het mogen ook meerdere vragen zijn.

Hoe verloopt dit consult: we spreken een datum voor een consult af, voorafgaand doe ik de reis. Hiervoor heb ik je volledige naam en geboortedatum nodig om zeker te zijn dat ik me op de juiste afstem.

Tijdens het consult kan je alles eerst lezen en daarna is er ruimte om vragen te stellen of meer uitleg. Dit betreft een dubbel consult.

Zielereizen tijdens een consult: hier maak ik een korte reis met je ziel en wordt dit besproken tijdens je consult.