Over mij

Begeleiding…

Ik werd jarenlang begeleid door professor in de psychologie Jef V.G. via studie, meditatie, zelfreflectie, contact maken met de Ziel en de Bron,…De ontmoeting met deze man deed een wereld voor me open gaan. Hij zag wat er in me leefde, wie ik was en waar ik uit contact was.

Sonja Vervoort

Mijn weg…

Lange tijd werd ik door het universum naar mijn huidige leven geleid, toch begreep ik de signalen niet en bleef ik doorgaan en vasthouden aan mijn oude structuren. Tot mijn lichaam stop zei en me in de stilte duwde.

Ik ben heel dankbaar dat ik Jef ontmoette die de signalen vertaalde en me leerde contact te maken met mijn kern. Zo ontdekte ik wat deze stilte me wilde vertellen. Mijn pad werd zichtbaar, het gevoel vertelde me dat het geen keuze was, maar een weg in me die langzaam ontvouwde. Daarna ontmoette ik meerdere mensen die me op dit pad begeleidden.

Mijn missie…

Mijn intentie is te leven volgens het ritme van mijn ziel en dit ook aan te reiken aan anderen door ondersteuning te bieden. Door deze begeleiding wordt je pad zichtbaarder zodat je in de mogelijkheid bent te kiezen vanuit je gevoel.

Je begeleiden waardoor je weer met frisse moed en energie stappen kan ondernemen om in contact te komen met je Ziel. Daar ga ik voor!

Ervaring van een cliënt: “Sonja Vervoort begeleidt je doorheen je persoonlijke groeiprocessen en vragen die je kan hebben rond spiritualiteit. Via heldere en warme gesprekken leidt ze je naar de diepere waarheid binnen in jezelf en helpt je contact maken met je werkelijke zijn.”

Zit u met vragen? Contacteer mij vrijblijvend.

Sonja Vervoort